K-18

A si tudi ti v zadnjih tednih slišala za produkt K-18? No, če še nisi,  je sedaj zadnji čas, da ti povem vse o njem!

Gre za novost na področju lasne kozmetike, ki bo poskrbela, da bodo tvoji lasje gladki, voljni in svetleči tudi po kemičnih ali toplotnih obdelavah, vsekakor pa bo produkt pomagal izničiti škodljive vplive okolja na tvoje lase. Ti pa boš srečna vsakič, ko boš v ogledalu zagledala svoje lase ali ko boš z roko segla skozi pričesko, saj bo občutek zares neverjeten.

Produkt K-18 uporablja povsem novo patentirano tehnologijo, ki temelji na delovanju oligopeptidov. Oligopeptidi bodo aminokisline, ki so pravzaprav gradniki las, preusmerili v notranjo strukturo las. Ko je aminokislinska veriga enkrat nameščena v skorjo las, tam poskrbi za neposredno ponovno vzpostavitev disulfidnih vezi, ki lasu zagotavljajo prožnost in mehkobo.

NEGA LAS DOMA – KAKO?

Najprej lase dobro našamponiraj in jih nato speri. Ne uporabljaj balzama, pač pa lase takoj po pranju osuši z brisačo. Ko so lasje dobro osušeni, na njih nanesi vsebino K-18 in pusti, da produkt deluje vsaj 4 minute. Lase nato posuši kot si želiš in produkta nikakor ne izpiraj.

Ali lahko K-18 uporabim tudi na nebarvanih laseh?

Verjetno bo tvoje naslednje vprašanj, ali lahko K-18 uporabiš tudi, če svojih las ne barvaš. Odgovor je preprost. Seveda! Uporaba ni le mogoča, pač pa tudi zelo priporočljiva! Las namreč ne uničujemo le s postopki barvanja, pač pa na strukturo lasu zelo slabo vpliva tudi toplotna obdelava, nenazadnje pa so tukaj še vplivi iz okolja. S produktom K-18 boš odpravila škodo, ki je bila na laseh povzročena, lasu pa boš tako povrnila voljnost in prožnost.

Kljub temu pa naj te opozorim na dejstvo, da K-18 ni balzam, pa tudi maska za lase ne. Gre za povsem novo vrsto produkta, katerega cilj je tvoj las narediti mehkejši in veliko bolj prožen. To produkt doseže s tem, da popravi keratinske verige, poškodovane zaradi beljenja, barvanja in toplotne obdelave. Če se odločiš za uporabo K-18, ti uporabo balzamov toplo odsvetujem. Balzami namreč delujejo tako, da na lasu ustvarijo prevleko, ki bo produktu K-18 preprečila prodiranje v las, terapija pa tako ne bo učinkovita.

ALI BO K-18 OBTEŽIL MOJE LASE?

Naj te pomirim. K-18 ne bo otežil tvojih las in jih seveda tudi ne bo zmasti. Formula K-18 namreč deluje znotraj lasu, las pa bo tako ohranil lahkotnost.

ALI SE BO PRODUKT SPRAL Z MOJIH LAS?

Lahko ti povem še eno precej razveseljivo novico. K-18 je produkt, ki se iz tvojih las ne bo spral. Formula prodre v tvoje lase in izboljša njihovo strukturo, ki se ne bo sprala.

ALI JE K-18 ORGANSKI PRODUKT?

Produkta K-18 ne moremo razglastiti za organskega, saj lahko kot organske promoviramo samo produkte, ki vsebujejo zgolj naravne sestavine. K-18 vsebuje tako naravne kot tudi sintetične sestavine, saj se strokovnjaki pri proizvodnji tega produkta osredotočajo na čistočo in varnost. 

Ali lahko K-18 povroča alergijske reakcije?

Produkt K-18 ne vsebuje parabenov, sulfatov, silikonov, umetnih barvil ali formaldehidov. Je veganski in narejen s certifikatom “cruelty free”. Naj pa te opozorim, da produkt vsebuje pšenico.

Seveda sem produkt preizkusila tudi v salonu. Poglej te rezultate!