Rezervacije: 041 339 914

Naše storitve

Morfologija obraza


Morfologija obraza je analiza obraza, ter svetovanje o idealni tehniki geometrijskrga striženja las za odličen rezultat. Geometrijska šola striženja izhaja iz koncepta, striženje las prilagojeno na osnovi potrebe vsake stranke! Vsaka linija ima svojo geometrijsko tehniko. Geometrija je temelj vsakega striženja. Vsaka tehnika se geometrično prilagaja na obliko lobanje stranke. Nova tehnika striženja oblikovalcu pričeske omogoča, da pridobi želeno dolžino in ustvari volumen las.
»PRIZMA« temelji na strogih geometrijskih izhodiščih, ki predstavljajo povsem nov način striženja las.

Analiza lasišča

Analiza lasišča z mikro kamero.

Zdravo lasišče je izvor lepote las in daje občutek čistosti, ravnovesja in dobrega počutja. Najbolj razširjene anomalije lasišča (mastna koža in čezmerno potenje, prhljaj in luščenje, napeta, pordela ali vneto lasišče) pogosto privedejo do neestetskih pojavov, ki lahko stranko spravijo v zadrego in ogrozijo rezultate posegov v salonu.

Za nego najbolj razširjenih anomalij lobanjske kože je ACTYVA izdelala SPECIFICI CUTE, linijo izdelkov, ki jo sestavljajo eterična olja in rastlinski izvlečki za čiščenje, uravnovešenje, blaženje in hidriranje kože ter povrnitev normalne funkcionalnosti le-te.

Logo

Analiza lasišča

Analiza lasišča z mikro kamero.

Sprememba življenjskih navad, stres, utrujenost, okoljski dejavniki ter hormonska in prebavna neuravnovešenost so v zadnjih letih privedli do porasta števila oseb, ki se pritožujejo nad težavo izpadanja las. Vzroki za izpadanje las so številni in se kažejo na različne načine glede na starost, spol in patologijo, ki je vzrok izpada. Povečan izpad, ki se pogosto kaže v bolj ali manj razširjenjem redčenju, je glavni simptom številnih patologij las. Med temi sta najpogostejši plešavost (Alopecia Androgenetica) in povečan izpad (Telogen Effluvium).

Plešavost je najpogostejša patologija las in prizadene približno 80% moških in 50% žensk. Ta občutljivost je odvisna predvsem od restrikcijskega encima 5α, ki testosteron spremeni v njegov najmočnejši derivat: dihidrotestosteron (DHT). Ko so nivoji DHT visoki, folikli proizvajajo vse bolj svetle in tanke dlake do spremembe le-teh v nevidni puh. Posegi za preprečitev tega so osnovani na inhibiciji redukcijskega encima 5α.

Odgovor Actyva-e za kozmetično nego teh anomalij je sistem ACTYVA P FACTOR: prvi sistem v treh fazah za čiščenje, regeneracijo in pomoč pri preprečevanju izpada, ki zavra negativne učinke prostih radikalov in ohrani zdrave lase.